torsdag 29 oktober 2009

DEICHMANN - ALLA DAMSKOR I 42

den relativt nyöppnade tyska skokedjan DEICHMANN har (vad vi sett i butik) nästan ALLA DAMSKOR I 42. och det är billigt! allt från jättemjuka ballerina till stövlar. finns i flera städer (stockholm, kalmar, linköping). kolla hemsidan för att finna din närmaste butik. http://www.deichmann-sko.se/.
(reportage om deichmann kommer göras inom kort).

6 kommentarer:

  1. JAG ÄLSKAR DEICHMANN! Själv är jag något av gammal standard och har storlk 38 men har problem med fotlederna så jag är alltid på jakt efter fina BEKVÄMA skor. Mina favoritskor ( http://skorna.blogspot.com/2009/04/001.html ) kommer därifrån. De är plast, de var billiga och de är sååå sköna!

    SvaraRadera
  2. De säljer även vissa skor i strl 43 och 44

    SvaraRadera
  3. Själv kan jag inte ha några av deras skor.
    Jag har storlek 44 och det finns inga damskor i den storleken..

    SvaraRadera
  4. hej!
    Jag har jobbat på Deichmann och nu till våren kommer dom att ta in mycket fler stora storlekar (43,44) jag har redan hittat massor av modeller som jag köpt. jag har stl. 43.
    Så håll ögonen öppna och köp direkt, för dom går åt snabbt.

    mvh
    malin

    SvaraRadera
  5. Graceland Deichmann är en bra skoaffär!!
    Verkligen ett tips för alla tjejer med stora fötter, även om det kanske inte finns supermånga i de största storlekarna så finns det några iaf! Dessutom är skorna billigare än Dinsko mm!
    Själv har jag 42 och har alltid haft problem med att hitta skor som är fina utan att betala tusenlappar! Nu är detta min älsklingsaffär för här finns stövlar, pumps, sandaler, ballerinas, boots och höga klackar även för mig!

    SvaraRadera
  6. I en så stor skoaffär är storleken på sortimentet imponerande. Alla kommer att hitta skor och till och med strumpor för sig själva.

    SvaraRadera