onsdag 28 oktober 2009

DAMSKOR41PLUS.BLOGSPOT.COM

hej tjejer i behov av lite större skor!
visste ni att 13 procent av hela Sveriges kvinnliga befolkning har skostorlek 41 eller mer? 13 procent! och ändå är utbudet i butikerna väldigt litet i de större storlekarna, alldeles för litet. orättvist tycker vi, men det finns skor, det gäller att leta och finna rätt ställen. och efter att många gånger upplevt problematiken med att hitta större skor vill vi sätta problemet på tapeten och uppmärksamma att kommande generationer blir både längre och får störra fötter.
det här är en nischad blogg som riktar sig till er tjejer som har svårt att finna större skor. genom att uppdatera ska vi ha maximal koll på vad som finns där ute. vi hjälper er med att dagligen ge tips och råd, och du får även tipsa oss! förhoppninsvis kommer bloggen kunna påverka butikernas utbud i större storlekar i framtiden, och det kan ses som ett långsiktigt mål. hoppas vi kommer till hjälp!
(läs mer om oss under "om oss" till höger i menyn).
enjoy! charlotta & natalie

2 kommentarer:

  1. hejsan jag är 180 och har storlek 43, och har aldrig kunnat hitta riktiga damskor, blir alltid hänvisad till herravdelningen, men då mina fötter är så smala så blir herrskorna alldeles för breda och klumpiga.
    vill tipsa om att Mokvist i Nyköping har börjat få flera utbud av större storlekar upp till storlek 43! jättesnygga och bekväma ecco skor, och i vår säger dom att dom kommer att få ett ännu större sortiment av de större storlekarna.
    jag är glad att denna butik har fått insikten om att det finns många kvinnor där ute med större fötter, fick ett jätte trevligt bemötande och hjälp. Kommer helt klart att handla fler skor hos dom i fortsättningen!

    SvaraRadera
  2. Jättebra initiativ! Jag har själv 41 och har alltså tur, för det finns ju för det mesta. Men många gånger har jag fått gå ut besviken ur affär efter affär, för att det antingen inte finns något alls, eller är slut.

    SvaraRadera